دستگاه سیل وکیوم گازی را به داخل بسته بندی وارد می کد که باعث تخلیه هوای داخل بسته بندی مواد غذایی می شود و خاصیت نگهدارندگی را برای محصولات غذایی بر عهده دارد. با استفاده از دستگاه سیل وکیوم می توان مواد غذایی را به تازگی نگهداری نمود و مانع از تغییر رنگ و شکل مواد غذایی شود. استفاده از دستگاه سیل وکیوم باعث می شود تا مواد غذایی اکسید نشده و از کپک زدن ان ها جلوگیری شود. دستگاه سیل وکیوم برای بسته بنندی موادی مانند سبزیجات، قارچ انواع محصولات قابل استفاده می باشد.
نایلون شیرینگ چیست یکی از محصولات پلی اتیلنیمبنا
بازدید : 118
/ زمان : 13:10: